Logo Aula d'Extensió Universitària de Calella

Constitució i presentació pública de l’Aula

Constitució i presentació pública de l’Aula

El  31 de maig de 2010 es va constituïr l’Aula d’Extensió Universitària de Calella, entitat cultural sense afany de lucre, amb la finalitat d’apropar als ciutadans una formació cultural contínua, no reglada, de nivell universitari.

PRESENTACIÓ PÚBLICA

El 7 de juliol de 2010 va tenir lloc la presentació de l’Aula d’Extensió Universitària de Calella a la biblioteca municipal Can Salvador de la Plaça.

La iniciativa, va aplegar a més de setanta persones que van omplir de gom a gom la segona planta de la biblioteca. El públic, molt interessat en el tema, va seguir les explicacions dels fundadors de l’Aula que van fer una exposició del que són les Aules d’Extensió Universitària a Catalunya i del futur funcionament de la de Calella. Es van presentar els membres de la Junta Directiva de l’Associació (Sílvia López, Jordi Castañé, Lluís Barri, Dolors de Merlo, Marisa Martín i Jordi Amat) i es va comunicar als assistents la participació de l’Aula, amb un estand, en la Fira de Calella i l’Alt Maresme  (setembre de 2010) en el que es lliurarà el tríptic del primer trimestre del curs i es farà difusió del dia de la inauguració.

Altres publicacions