Vés al contingut
Inici
Curs 25/26
Monogràfics
Temporada d’òpera
Sortides
Informació
Blog
Les Aules
Cursos Anteriors
Fes-te’n Soci
Contactar
X
Fes-te'n soci
Què pebrots significa alimentació sostenible
Segon Trimestre
Curs 2025/26
4 febrer, 2026
Sra. Ada Parellada i Garrell
Cuinera coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana. Divulgadora dels bons hàbits alimentaris.
Socis Patrocinadors
Aparthotel Miami Park
Associació Turística de Calella
Bamboo Pool Club & Restaurant
Carme Guri | disseny gràfic
Casal l'Amistat
enricgomez Studio
Inlingua
Publintur
Vectis
Socis Protectors
Amics del Museu
Assessoria Joan Estany
Càmping El Far
Edu Copisteria
Farmàcia Noé
Parkinsol S.A.
Silence Spa Creu Groga
Tarinas Grup
Properes Conferències
Primer Trimestre
El futur de l’exploració espacial
17 desembre, 2025
Sr. Miquel Sureda i Anfres
Físic i Enginyer aeronàutic, professor i investigador a la UPC.
Segon Trimestre
L’aorta, molt més que un simple conducte que transporta sang.
14 gener, 2026
Sr. Gustau Egea i Guri
Investigador i Catedràtic de Biologia Cel·lular de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona
Curs 2025/26
George Bizet, el geni darrere l’òpera de Carmen (150 anys)
21 gener, 2026
Sr. Joan Vives i Bellalta
Periodista. Locutor i redactor de Catalunya Música (CCMA)
Segon Trimestre
La vida i obra d’en Paco Candel
28 gener, 2026
Sr. Genís Sinca i Algué
Periodista i escriptor. Autor del llibre “Vida de Paco Candel, la màquina d'escriure”
Segon Trimestre
Què pebrots significa alimentació sostenible
4 febrer, 2026
Sra. Ada Parellada i Garrell
Cuinera coneguda per dirigir el restaurant barceloní Semproniana. Divulgadora dels bons hàbits alimentaris.
Monogràfic sessió II
Monogràfic, sessió II. El Modernisme Català
Monogràfic:
El Modernisme.
11 febrer, 2026
Dr. Francesc Fontbona de Vallescar.
Doctor en Història Moderna, especialitzat en l'edat contemporània. Ha dirigit obres com “El Modernisme” i ha escrit “La crisi del Modernisme artístic”.